PROIZVODI - Biljna apoteka

Tinktura za izbacivanje kamena iz žuča i bubrega

HERBOXAL

Kamen u bubregu nastaje na mestu gde postoji kamenac: U bubrežnoj čašici ili bubrežnoj karlici. Kamen nastaje polako, povećava se i deformiše šupljine u bubregu kroz koje protiče mokraća. Osnova stvaranja kamenca je velika gustina mokraće,jer se u takvim uslovima neke supstance mogu taložiti i stvarati kamen.Kamen u žuči nastaje kada pigmenti I holesterol postanu jako kancentrisani da stvaraju grudvice u kesici veličine čiode. Ako blokiraju cistične ili žučne kanale bol postaje nepodnošljiv,a lekari savetuju operaciju.
SIMPTOMI:
Simptomi postojanja kamena u žuči i bubregu su različiti.Obično počinju sa naglim i jakim bolom, u predelu gornjeg desnog abdomena, praćeni  povisenom temperaturom, mučninom, i nekad povraćanjem.Bolovi idu u serijama,stanu pa ponovo krenu.Nekada dovode i do gubitka svesti.

Tinktura za izbacivanje kamena iz žuca i bubrega - HERBOKSAL


DOZIRANJE I NAČIN UPOTREBE:
Prvo: 3 dana 3 puta po 20 kapi sa malo mlakog čaja ili vode.
Zatim, 3 dana, 2 puta po 20 kapi sa malo mlakog čaja ili vode.
Posle ovog prvog dela tretmana, piti na dalje 2 puta dnevno po 10 kapi, sa malo mlakog čaja ili vode.
Ukoliko je potrebno možete i ponoviti tretman dok god kamen ne nestane u potpunosti!!!
Izbegavati takodje hranu bogatu oksilatima, kao sto su kafa, crni čaj, zelje, spanać, ćuretina, proizvodi od mleka...

SASTAV: 
-rusa pirevina, zingiber, rastavić, menta piperita, curcum alonga, selen, petroselinum, kopriva.
Moguće propratne tegobe ne postoje... Kapi su dozvoljene svima da piju pa čak i deci

Pakovanje - bočica 100 ml


Cena 1,390.00 + PDV

Možete poručiti MAIL om ili NARUDŽBENICOM sa sajta
a dobiti pouzećem na kućnu adresu.
tel. 034-587-383, mob. tel. 064-489-81-55


SZTR * PARTNER * , Sipić, Rača , PIB 106433830
tel. 034-587-383
mob. tel. 069 489-81-55
mob. tel. 062 85-65-707
mala bubamara
E-MAIL - info[at]prirodnozdravlje.com , savetnik[at]prirodnozdravlje.com

VRH strane

Zovem se Mirjana Pantić i već godinama unazad imam problema sa kamenjem u bubrezima.Nema šta nisam probala od čajeva i lekova i ništa!Išla sam i na razbijanje kamena ali mi je posle bilo još teže jer sam završila i na Urgentnom kada sam izbacivala taj kamen.Moj poslednji pokušaj pred operaciju bio je Herboksal..i uspela sam!Kamen se istopio tako da neke jake bolove nisam ni imala a to mi je posle svega bilo najbitnije.Od srca preporučujem ovu tinkturu svima koji imaju kamenje bilo u žuči ili u bubregu!

Moje ime je Miloje Bičanin.Imao sam u ljevom bubregu kamen. Bolovi su bili izuzetno jaki na toj strani.Uzimao sam diclofenac. Koristio sam 4 puta laser tehniku za razbijanje kamena-60%kamena je izaslo prilikom mokrenja,a i imao sam mesecima i krv u mokraci.Bolovi mi nisu prolazili!Tada sam čuo za Herboksal i počeo sam ujutru i uveče da pijem ovu tinkturu,naravno uz dosta tečnosti.Posle mesec dana,na snimku nisam imao apsolutno ništa od kamena a bolovi su nestali jednom zauvek.I dalje pijem Herboksal,samo ujutru,za nedaj Bože!